Cine sunt
 
   Sunt un fotograf de nuntă caruia îi pasă de ceea ce se petrece în una din cele mai importante zile din viata ta.
   Pentru mine a fi fotograf de nuntă nu inseamnă doar de a fi prezent la ceremonie și de a apăsa pe buton. Încerc sa simt ritmul nunții, mă strădui să prind momentele care nu se vor mai repeta niciodată, dar care vor ramâne cu tine pentru totdeauna.
   Pentru a putea reda cît mai eficient, prin fotografie, ceea ce se petrece în ziua nunții, un fotograf trebuie permanent să se perfecționeze. De aceea particip la seminare și workshopuri din Moldova dar și de peste hotare.
   Știu cît de importantă este ziua nunții pentru tine, de aceea prefer ca această zi sa fie planificată împreună cu mine, ajutându-te cu careva sfaturi, sugestii, planificarea timpului, locațiilor, pentru a avea un rezultat cît mai frumos.
   Ziua nunții trece, momentele se duc în istorie, dar fotografia rămîne. Clipele de neuitat, redate prin fotografie, ramîn pentru toată viața, dîndu-vă posibilitatea de a trăi, de-a lungul timpului, emoțiile din ziua nunții. De aceea fotograful nunții tale trebuie ales corect, pentru aceasta vă invit să faceți cunoștință cu stilul meu de fotografie ca mai apoi să împărțim împreună emoțiile din ziua nunții voastre, și de a lăsa un feedback pozitiv.
     
 

Fiecare moment conteaza...

Pentru a afla mai multe detalii, completați formularul de mai jos sau contactați-mă la telefon.
Tel: + 373 69335357